Kalenderen for onsdag 18. januar 2006

  • 18:00 Tryvannstur igjen, Tryvann vinterpark

    Heftige hallingkast, halsbrekkende himmelhopp, hodestupst høye historier i heisen og halvkvalte hyl fra halfpipen når underskogtrollene beveger seg ut i überskogen igjen.

  • 18:00 Informasjon om å være frivillig i Røde Kors, Norges Røde Kors (Konferansesenteret)

    Informasjonsmøte for nye frivillige i Oslo Røde Kors er onsdag, 18. januar 2006 kl. 1800-2000 i Konfransesenteret i Norges Røde Kors. Hausmannsgate 7. Inngang i borggården. Her får du informasjon om alle muligheter som frivillig, f.eks. leksehjelper, flyktningeguide, fengsel visitor, besøksvenn, hjelpekorps, nettveksvenn for tidligere innsatte m.m.

  • 18:00 Informasjonskveld, Leger Uten Grenser

    Vil du vite mer om det å jobbe i felt for Leger Uten Grenser og møte en av våre feltarbeidere? Kom på infokveld i Leger Uten Grensers kontorer på Youngstorget 1 i Oslo.

  • 19:00 Fortsatt evolusjonsmonopol?, Det Norske Studentersamfund/Chateau Neuf

    Skal Darwins utviklingslære fortsatt ha monopol i skolevesenet og på universitetet? Alternative utviklingsteorier som kreasjonisme og Intelligent Design vinner stadig større terreng i USA. Kan vi se en lignende utvikling i Norge? Hva vil innføringen av alternative utviklingsteorier i undervisningssystemet i andre vestlige land bety for Norge? Bør det åpnes for å bruke alternative utviklingsteorier i f. eks. kristne friskoler? Eller bør elever og studenter i det minste orienteres om at det finnes …