Kalenderen for fredag 20. januar 2006

  • 10:00 Seminar om Kunstakademiet i Ramallah, Kunstakademiet i Oslo

    Heldagsseminar i skulptursalen om Kunstakademiet i Ramallah (IAAR – International Art Academy Ramallah), ved initiativtaker og primus motor, billedkunstner Henrik Placht. Tid. KL 10-16, inkl gratis lunsj.

  • 11:00 Steve Howard: “At home with IT, the case of mediated intimacy”, SINTEF (Oslo)

    Steve Howard er Associate Professor ved Department of Information Systems, The University of Melbourne. Han er også Visiting Professor ved Department of Computer Science, Aalborg Universitet. I den forbindelse med besøket til SINTEF vil han holde et foredrag om det de forsker på i disse dager. Han vil snakke om: At home with IT : the case of mediated intimacy This seminar will focus on the particulars of doing HCI research in and for the dometic space. Using a recent case example, the “Mediating …

  • 15:00 Innvielsesfest, Einar Granum Kunstfagskole

    Einar Granum Kunstfagskole inviterer til innvielse av sine nye lokaler den 20. januar kl.1500 i Maridalsveien 17, Vulkan, midt i det sentrale kulturnæringsfeltet som nå er i ferd med å etablere seg langs Akerselven. Ombygningen av industrilokalene er tegnet av arkitektfirmaet FuthArk ved Amund Gulden. Foruten 6 store overlyssaler med nordvendt lys, 2 white cubes, verksteder og kantine, er skolen utstyrt med et auditorium som også tjener som møteplass for studentene. Einar Granum kunstfagskole …

  • 18:00 Filmfest! Premiere på First Descent, Det Norske Studentersamfund/Chateau Neuf

    For de av oss som ikke er så atletiske selv… Europapremieren finner sted på Dagbladet FREDAG Filmfest den 20. januar på Studentersamfundet. Dagbladet FREDAG Filmfest presenterer en god blanding av filmer som alle hyller ekstreme opplevelser og livsglede, i tillegg til at filmfesten byr på spennende foredrag, etablerte DJ’s som Abstract og Herkules, og Amulets forrykende liveshow på afterfilmpartyet som avslutter kvelden. Det er ikke bare tunge titler som First Descent, Lords of Dogtown og The …

  • 19:00 Utstillingsåpning: HC Gilje: DENSE, Black Box Teater

    Vårsesongen på Black Box Teater åpner med en kunstutstilling på Lille scene: HC Giljes splitter nye videoinnstallasjon ”Dense”. Onsdag 25. januar inntar han også Store scene med Kreutzerkompanis premiere og teatrets åpningsforestilling ”Irre”. HC Gilje er et ettertraktet samtidsnavn i den internasjonale video- og mediekunstverdenen. Siden karrierestarten i 1999 har han satt sitt avtrykk på en imponerende rekke utstillinger, installasjoner, konserter, videoer, forestillinger og publikasjoner, med …

  • 19:00 Åpningsutstilling God is a Gallery, Galuzin Gallery

    Galuzin Gallery har til sin åpningsutstilling invitert Marie Buskov, Steinar H. Kristensen og Thora Dolven Balke, alle studenter ved Kunstakademiet, til å kuratere. De utstilte arbeidene er av danske, britiske, tyske og østerrikske unge kunstnene – noen er etablerte, andre uetablerte. Kunstnerne vil være tilstede på åpningen.

  • 21:00 Datarock + Ungdomskulen, John Dee

    Aktuelle med årets ”Datarock Datarock”, og nominert til Alarmpris i klassen for klubbmusikk. Bergenserne spiller elektronisk rock, og har blitt beskrevet som ”Bee Gees møter Kraftwerk i en heis”. Datarock har flere EPer og haugevis med konserter bak seg.

  • 21:00 Oslo city crew DJer, BLÅ

    Jeg er ikke så glad i å blå, men nu gjør denna gøtten et unntak for Oslo City Crew! Hiphop, dancehall(ække så fan, men ok) og forhåpentligvis litt annen dundrende bass. Masse folk som vil flæshe seg selvfølgelig; med forskjellig moves og luretissene og luremusene flagrende omkring i de mørke lokalene; men jeg sier nå dans som du vil , men unngå den jævla jenkaen på slutten av kvelden som OCC er så hyppe på å få istand (Flaut) Hilsen Mikkkel Ø.

  • 22:00 Vinterleven, Gamla

    LEVEN fra sytti og åttitallet. Sex Pistols, The Clash, Ramones, Ebba Grøn mm. BUD SPENCER COUNTRY EXPLOSION bonderock. Gamlaveteraner kjent for heidundrende liveshow. MALDONADO, skurrende pukkverksrock. Duo med medlemmer fra gamle Muzzlewhite.

  • 22:30 Late Night Thrills!, Verkstedet Bar

    Dj Tor og Dj Raymond serverer musikk som inspirerer til hoftevrikk og øldrikk. God rock og vindskeiv pop skal underholde helt til det stenger.