Kalenderen for lørdag 17. november 2018

  • 10:00 Sveisekurs – innføring, Kroloftet

    Innføring i Mig sveising og metal bearbeidelse med Bruce Kilmer. Han har jobbet med stål i alle mulige situasjoner, fra kullgruver til skipsrestaurering og oljerigger. Han går gjennom grunnteknikkene i sveising og deler av sine erfaringer. Kurset foregår på Engelsk.

  • 11:00 Synthtreff på NOTAM, Notam

    Analoge synthesizere hadde sin første storhetstid på 1960- og 1970-tallet, med kjente merker som bl.a. Moog, ARP, Roland, Oberheim og Korg. De analoge synthene ble byttet ut da den digitale revolusjonen kom på 1980-tallet, men i de senere årene er analoge synthesizere igjen fått sin renessanse. Det er i dag mange som bruker, spiller på, bygger og elsker analoge synthesizere. og overraskende nok: Det finnes i dag mange flere produsenter av analoge synthesizere enn det var på 60/70-tallet. Dette …

  • 12:00 Tor Børresen | Skulptur og gevær, Oslo Kunstforening

    Oslo Kunstforening er glade for å ønske Tor Børresen velkommen tilbake med en separatutstilling som presenterer nye så vel som eldre arbeider i en omfattende installasjon.

  • 12:00 ØISTEIN BLYANT, Galleri Nobel

    Kunstneren kommer i galleriet og tegner karikatur av deg! LØRDAG 17/11-18 KL 12 – 14 ØISTEIN «BLYANT» KRISTIANSEN stiller ut malerier, originale tegninger og trykk! Utstillingen står fra 10. – 18. November – SISTE HELG! Ta med barna på en morsom utstilling her på Galleri Nobel!

  • 14:00 Juletapas På Smelteverket, Smelteverket

    Vær ute i god tid og forhåndsbestill ditt julebord på Smelteverket i dag!

  • 14:00 Ikke rør abortloven!, Eidsvoll Plass, Foran Stortinget

    Demonstrasjon for abortloven lørdag 17. oktober klokka 14 i Oslo og en rekke andre byer.

  • 15:00 Vibeke Lillefjære / 17. til 30. november 2018, S9 Galleri

    Vi ønsker velkommen til vernissage og høstens mest fargerike utstilling, “We are us”, med malerier og gicléetrykk signert billedkunstner Vibeke Lillefjære fra Skien lørdag 17. november kl. 15.00. Utstillingen kan ellers oppleves onsdag til søndag 13.00 til 17.00 t.o.m. fredag 30 november.

  • 15:30 Lørdagsopera – Mozarts kvinner, Gamle Raadhus

    Dagens unge kvartett med sangere fra Barratt Dues musikkinstitutt ser nærmere på noen av Mozarts kvinneroller. Gjennom deres egne øyne/arier og gjennom mennenes.

  • 18:30 BESKJED FRA GRAVEN, Oslo Nye Teater – Teaterkjeller’n

    Beskjed fra graven er Detekteamets sjette “mord til maten-forestilling”. Velkommen til en spennende krimteateropplevelse i Oslo Nye Teaterkjeller’n – Detekteamets faste spillested!

  • 20:00 MIKE STERN BAND feat. Darryl Jones, Keith Carlock & Bob Malach, Cosmopolite

    En av Cosmopolites favorittgjengangere er ingen ringere enn Mike Stern, og lørdag 17.november er han tilbake igjen – nå med blant annet selveste Darryl Jones på bass.

  • 20:00 MIKE STERN BAND feat. Darryl Jones, Keith Carlock & Bob Malach, Cosmopolite

    Legenden kommer tilbake med et fantastisk knippe musikere!

  • 22:00 Get Ready! #100, Rockefeller

    Lørdag 17. november er det Get Ready! i Leiligheten på Rockefeller igjen, og Get Ready!-gutta og vår fabelaktige gjeste-DJ Chris SHARP står klare for å gi DEG og dine en danseopplevelse av de sjeldne!