Kalenderen for søndag 20. oktober

 • 10:00 Lamrim Retreat: so much more than just breathing meditation, Nordisk Kadampa Meditasjonssenter

  his short city retreat is an opportunity to become familiar with Buddhist meditation and in particular the meditations on the stages of the path to enlightenment. These meditations, known as Lamrim, have the power to improve our good qualities (love, compassion and wisdom) and increase our inner peace and happiness. We will also do breathing meditation to calm and relax our mind before the Lamrim meditations.

 • 11:00 Improlek for nybegynnere, Kulturstedet

  For deg som har litt eller ingen erfaring med drama eller teater fra før.

 • 13:00 Gro Anita Steinheim Tveit & Liv Katrine Steinheim / 12. til 25. oktober 2019, S9 Galleri

  Gro Anita og Liv Katrine har jobbet sammen med kunstprosjekter i 6 år i innland og utland. Som søsken med sterke bånd til familien og en kreativ barndom, så er det kunstneriske samarbeidet en naturlig og viktig del av livet. Søskenparet hadde sin aller første utstilling nettopp her på S9 Galleri, og gjensynsgleden er stor når det nå er på tide med en ny fellesutstilling i Sverdrupsgate.

 • 18:00 “Sweatshop Aleppo” – Teaterforestilling, VEGA SCENE

  Vi møter tre frivillige som leter etter båtflyktninger et sted langs Middelhavet. Mens de venter gjenopplever de historiene til to unge jenter som syr redningsvester i en kjeller på en tekstilfabrikk i Tyrkia, og en sanndrømt gutt som er innesperret av krigen i Syria. Ungdommene drømmer alle om frihet til å være sammen og bevege seg fritt. Om å kunne gjøre helt vanlige ting som å møte den man er forelsket i, eller få vite hvor familien befinner seg.

 • 19:00 Frode Haltli (akkordeon), Norges Musikkhøgskole, Levinsalen

  Gjestelærer og akkordeonist Frode Haltli spiller solokonsert i forbindelse med åpen mesterklasse dagen før.

 • 20:00 Kampenjazz: PLATESLIPP: Jo Skaansar «Fange av mi tid», CAFETEATRET

  Ine Hoem: vokal, Jo Skaansar: bass, Helge Lien: piano, Håkon Mjåset Johansen: trommer