Kalenderen for lørdag 28. mars 2020

 • 12:00 Ali Jabaly “Internal Shadow”, Kunstplass – et visningssted for samtidskunst

  Kunstplass har gleden av å presentere årets HUMAN 2020 festivalkunstner Ali Jabaly med utstillingen Internal Shadow. Ali Jabaly (1992) er født og oppvokst i Gaza og er for tiden bosatt i Nord-Norge. Utstillingen gjenspeiler hans indre tilstand og følelse av psykisk og fysisk beleiring.

 • 12:00 Avlyst AVLYST pga Coronaviruset – Pop-up utstilling “Veggpryd: Konstruksjon og landskap”, Galleri Schaeffers Gate 5

  Ketil Storvik og Guri Ødegaard arbeider med litografi, silketrykk og foto

 • 12:00 Husker du sist vi snakket sammen? / Utstilling, Cyan galleri

  Linnea Syversen (1986) og Iselin Aurora Eriksen (1997) ble kjent på Oslo Fotokunstskole i 2017 og utviklet med tiden et nært bånd, personlig og kunstnerisk.
  Gjennom lengre samtaler fant de ut at de delte mange av de samme tankene og følelsene rundt intimitet, nærhet og ensomhet. De jobber begge med tematikker som ambivalens og relasjoner mellom seg selv og andre mennesker. Dette er deres første utstilling sammen.

 • 20:00 Snodig elektropopaften med Adrian Cox og Electrond, Mir

  ADRIAN COX Adrian Cox er Askild Hagens artistnavn og seriøse pop-alibi og ga ut sin første lp allerede i 1987. Adrian Cox har en forkjærlighet for korte elektropop-låter (gjerne under ett minutt) med synth, klarinett og med underfundig hverdagslyrikk på norsk. Hagen er kjent som tekstforfatter i blant annet Nytt på nytt, men står også bak en rekke musikalske humorprosjekter som Hedemarkens Sønner, Mormor & de 8000 ungene, Mingus Schulze Trio og Oslo International Playback Free Jazz Festival. …

 • 20:00 Fatoumata Diawara, Cosmopolite

  En av de mest vitale formidlerne av moderne afrikansk musikk returnerer til Oslo for å gjenta suksessen fra 2018!

 • 22:00 Danza Bastant #5, Blitz

  Radioshowet på radiorakel vil se deg på konsert og klubbkveld på Blitz.