Kalenderen for fredag 13. september

  • 10:00 ULTIMAFESTIVALEN 2024, Sentralen

    ULTIMA Oslo Contemporary Music Festival er en årlig musikkfestival for samtidsmusikk og relaterte kunstarter. I 2024 arrangeres festivalen for 34. gang.

  • 11:00 Fotobokfestival Oslo 2024, Gamle Munchmuseet

    Forbundet Frie Fotografer (FFF) har gleden av å presentere en ny utgave av Fotobokfestival Oslo, kuratert av Marte Aas og Line Bøhmer Løkken. Årets festival går av stabelen i tidsrommet 6.–15. september hos Gamle Munch på Tøyen i Oslo, med offisiell åpning fredag 6. september kl. 17:00. Fotobokfestival Oslo 2024 henter sin tittel fra mediefilosof og teoretiker Vilém Flussers bok What If? som består av tjueto fremtidsscenarier, inndelt i tre hovedkapitler; scener fra familielivet, scener fra …

  • 16:00 Utstilling: Jungelen går nordover (The Jungle Goes North), Galleri Schaeffers Gate 5

    billedkunst laget i Costa Rica av
    Lorraine Bromley (USA) og Irene Christensen (N/USA)

  • 18:00 Vegard Hertzberg, Even Martinsen og Syver Goksøyr på Folk, Folk i Storgata

    I anledning Oslo Kulturnatt inviterer vi til akustisk konsert med tre spennende artister på Folk. Her blir det gratis entré, intim atmosfære og garantert god stemning.

  • 19:00 by:Larm black, Vulkan Arena

    by:Larm er sjangeroverskridende, skal ta pulsen på trender og kan sies å være et årlig tidsvitne om hvor musikkscenen står og beveger seg. På Vulkan Arena og Pokalen vil et brennhett og glødende rock- og metalmiljø presentere 14 band vi vil se mye av fremover.

  • 19:30 Oslo Kulturnatt: Dødsego & Ocean Daze, Sub Scene

    Tradisjon tro blir det Oslo Kulturnatt på Sub Scene i år! Arrangementet er gratis og har fri aldersgrense.