Kalenderen for søndag 22. september

  • 12:00 Masahat: Bønnesirkel for mot og utholdenhet, Anarres Bokkafé

    I forbindelse med Masahat-festivalen 2024 skal poet og redaktør Priya Bains holde en bønnesirkel for mot og utholdenhet sammen med redaktør og journalist Lina Attalah 22. september.

  • 12:00 Leif Inge – Anser Bitternes Wiþ Pyur Byuti, Galleri Sagene Kunstsmie

    En utstilling og en konsert. Utstillingen viser en komplett montering av Broderte Dørrslag siden 1997. Og konserten er 9 Beet Stretch.

  • 18:00 Ikuro Takahashi, Guro Moe og Håvard Skaset, Kafé Hærverk

    I stedet for at disse spiller sammen som MoE, bestemte vi oss for å dele konserten opp i tre soli. Ikke fordi vi er lei av MoE, men fordi vi søker tilbake til ei tid da folk eksperimenterte mer. Og når man ber folk forlate stien de er på, er det lurt å spørre noen som finner fram utafor. Da må man av og til ofre noe.

  • 19:00 Åpen Mikrofon med tema DATING, Café Mir

    Har du lyst til å lese egne tekster, synge eller spille?
    Da har du nå mulighet til å opptre på Åpen Mikrofon.

  • 19:30 Torgeir Waldemar, Oslo Konserthus

    TORGEIR WALDEMAR Denne kvelden blir det storslått åpning av Torgeir Waldemars europaturne. Før veien går videre til Tyskland, Nederland og Belgia, vil Torgeir fylle huset med sine mest kjente låter, sammen med et fyrverkeri av et band. Premiere blir det også. I september slipper Torgeir albumet «Mercy», den lenge etterlengtede oppfølgeren til «Love» fra 2022, og vi vil få servert høydepunkter herfra, framført live for aller første gang. I 2014 tok Torgeir Waldemar publikum og et samlet Norsk …

  • 20:00 Kampenjazz: Karl Nyberg og Joakim Rainer, Nordic Black Theatre & Cafeteatret

    Karl Hjalmar Nyberg: tenorsaksofon og elektronikk, Joakim Rainer Petersen: piano, elektronikk og mikrotonalt keyboard