Kalenderen for onsdag 4. september

  • 13:00 Fellesutstilling i S9 Galleri, S9 Galleri

    Vi sparker i gang gallerisesongen med en fellesutstilling ! Isabel Birkelund Mortensen, Jan Erik Birkelund, Grethe Eintveit og Jana Danielsen vil pryde veggene våre. Velkommen til vernissage lørdag 24. august kl. 15: 00 til 17:00. Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13:00 til 17:00.

  • 15:00 Oljefondet ut av okkupasjonen NÅ!, Finansdepartementet

    Demo mot oljefondets investering i ulovlig israelsk okkupasjon. Bring some noise!🇵🇸❤️‍🔥🇵🇸

  • 18:00 Utstilling: Jungelen går nordover (The Jungle Goes North), Galleri Schaeffers Gate 5

    billedkunst laget i Costa Rica av
    Lorraine Bromley (USA) og Irene Christensen (N/USA)

  • 18:00 Elona Planman, Josefine Vertshus

    Elona Planman kombinerer stor musikalitet og poesi med uredd personlighet og karisma.
    Vi får møte lykken, hverdagsblues, euforien, livet, døden – og en hyggelig kar fra skatteetaten – alt i en kombinasjon av blues, vise, folk og humor.

  • 19:00 Hedvig Mollestad Weejuns, Parkteatret

    Weejuns er Hedvig Mollestads nyeste prosjekt: En tindrende trio med Ståle Storløkken, en bauta gjennom sitt arbeid med Terje Rypdal, Supersilent og Elephant9, og Ole Mofjell, en av de fremste unge trommeslagerne på den europeiske impro-scenen.

  • 19:00 Orchestra Baobab, Cosmopolite

    Vest-Afrikas mest ikoniske band, Orchestra Baobab, ble opprettet i 1970, og har i dag like mye friskt blod på scenen som de har sterke røtter! Bandet består av feststemte musikere som gjør publikum klare for å danse hele kvelden – som om vi var på klubben Baobab Club i Dakar.

  • 20:00 Urge Displacement Gamlebyen/SALT/Oslo Fringe, SALT

    Stedsspesifikt omsluttende teater og konsert. Bli med inn i en av leilighetene i ikoniske Schweigaards gate mellom røyk og gass på Harald Hårdrådes Plass 🎶 Kanskje vanker det en lapsang souchong før du blir tatt med videre til sagnomsuste Copacabana Senter for Reparasjon og Sjelesorg, hvor du vil bli minst en prosent bedre i løpet av oppholdet. Kvelden ender med konsert på SALT med Disco Loveless og karakterene fra stykket.