Kalenderen for torsdag 5. januar 2017

 • 11:00 The Missing One, Office for Contemporary Art Norway

  “The Missing One” kuratert av research-kurator ved Asia-avdelingen ved Tate Research Center Nada Raza, er en intergenerasjonell utstilling som presenterer kunstverk fra Bangladesh, India, Pakistan og Sri Lanka. Med science fictionens troper og teknologi som tematisk utgangspunkt, anskueliggjøres utstillingens perspektiver i et maleri fra 1922 av G. Tagore med klare referanser til sci-fi-fortellingen “The Missing One” av J.C. Bose. Utstillingen ble først produsert av Dhaka Art Summit i 2016.

 • 12:00 Los Angeles – A Fiction, Astrup Fearnley Museet

  Med utstillingen “Los Angeles – A Fiction” bringer Astrup Fearnley Museet L.A. til Oslo! I utstillingen presenteres 34 kunstnere og 84 forfattere fra de siste 50 årene, og sammen skaper de et fiktivt og subjektiv syn på Los Angeles. Kunstnerne spenner fra de yngste og fremadstormende kunstnerne til deres etablerte forgjengere fra den californiske kunsthistorien. Litteraturen består av et utvalg tekster skrevet i og om Los Angeles fra samme periode, presentert i form av en bok.

 • 18:00 Blockchain – ikke bare en teknologi, men noe alle burde forstå, The Kasbah Hub

  Det er mye hype rundt Blockchain om dagen. Selve Blockchain-teknologien er interessant i seg selv, men inngående kunnskap om den er mest for de spesielt (teknologi)interesserte. Det er likevel aspekter ved Blockchain det er nyttig for folk flest å forstå.

  Arif Shafique kommer for å snakke om hvordan Blockchain kan endre din hverdag :)

 • 19:30 MultiNO!!! 04.01-11.01 Oslo 12.01-14.01 Trondheim, Deichmanske Bibliotek – Grünerløkka

  Multiversal’s MultiDOM!! present, together with Edge Of Wrong, the third edition of Oslo gathering, MultiNO!!! at Various venues in Oslo and Trondheim.

 • 19:30 Musikkquiz – Verkstedet, Verkstedet Bar

  Musikkquiz på Verkstedet ved siden av Café Sara. Hver torsdag klokka 19.30