Kalenderen for lørdag 28. januar

 • 11:00 Kom i gang med trening og grønnere kosthold!, Majorstua

  Gjør alvor av nyttårsforsettene! Vi hjelper deg i gang med trening og grønnere kosthold så du kan fortsette på egen hånd.

 • 11:00 Barnas dag på Bymuseet, Oslo Museum; Bymuseet og Teatermuseet

  Bymuseet og Frogner hovedgård åpner sesongen med et brak og inviterer barn til å teste det nye barnetilbudet helt gratis. Det blir et fullspekket program med mange aktiviteter for alle byens barn.

 • 12:00 CYAN stipendutstilling 2017, Cyan galleri

  CYAN galleri sin stipendutstilling for fotografer er et arrangement som gir like mye spenning til utstillerne som til publikum. I år stiller 72 fotografer ut bilder og søknadstekster i konkurranse om publikums gunst. Publikum stemmer på sine favoritter i håp om at deres stemmeseddel skal være den avgjørende som trekkes ut for å tildele stipend til deres yndlingskunstner. Samtidig er man da også med i trekningen om å selv vinne bildet man har stemt på.

 • 12:00 MYK STRATEGI HARD VIRKELIGHET, RAM galleri

  Velkommen til vernissage torsdag 19.januar kl.18.00 ! Dette er den første utstillingen i RAM Galleris nye lokale etter relokalisering til Thorvald Meyers gate 51 på Grünerløkka i Oslo.

 • 12:00 Ingrid Eggen / Ana Rita Antonio / Idun Baltzersen / Ingri Haraldsen & Petter Buhagen / Elin …, AKERSHUS KUNSTSENTER

  I første etasje viser vi Ingrid Eggen og Ana Rita Antonio, mens i andre etasje viser vi utstillingen Om materialer og muligheter, med arbeider av Idun Baltzersen, Ingri Haraldsen & Petter Buhagen, Elin Hedberg og Hanne Frey Husø.

 • 12:00 Sarah Jost «Oändliga försök», Galleri Norske Grafikere

  Norske Grafikere har gleden av å ønske velkommen utstillingen «Oändliga försök» av Sarah Jost. Utstillingen er installasjonsbasert som omhandler kommunikasjon og de utfordringer den mellommenneskelige utvekslingen av tanker og følelser byr på.

 • 13:00 Stop Worrying, Start Living, Nordisk Kadampa Meditasjonssenter

  Half day meditation course with guest teacher Andrew Crompton

 • 17:00 Saturday Live: The Pueblo & Alex, Smelteverket

  Saturday Live: The Pueblo & Alex

 • 18:00 Grønlandsūtraen, Nationaltheatret

  Urfremførelse av Fredrik Høyer i regi av Mattis Herman Nyquist.
  Skrevet og fremført av Fredrik Høyer. Basert på diktsamlingen Grønlandsūtraen utgitt av Fanfare forlag under prosjektet Ferdigsnakka.

 • 18:00 LilleBand – Billie Holliday Tribute, LilleKampen

  LilleBand tribute konserter på konsert på LilleKampen

  Denne kvelden blir det kjente og kjære slagere av jazzens legende Billie Holliday.
  Billie var kjent for sine bakpå-liggende fraseringer som har satt varige spor i moderne vokaljazz

 • 19:00 I is another – Rimbaud i Afrika, Grusomhetens Teater

  Grusomhetens Teater presenterer med premiere 26. Januar forestillingen:«I is another»- Rimbaud i Afrika, skrevet og regissert av gruppens kunstneriske leder Lars Øyno.

  Dette er historien om hvordan en storslått dikter forlot sitt kunstnerskap for å bli handelsmann på et annet kontinent.

  Mens tidligere kollegaer satt i Paris og røkte sigaretter, kjempet en engasjert Rimbaud i Etiopia for å holde fremdrift i varefordelingen.

 • 22:00 Get Ready!, Rockefeller

  Lørdag 28. januar er det duket for årets første Get Ready! i Leiligheten på Rockefeller, og vi (your boss DJ’s Jarl Jokke, Sir Pat, Jan O og Stavanger-Thomas) står klare for å gi DEG en danseopplevelse av de sjeldne!