Kalenderen for torsdag 12. januar 2017

 • 10:00 Sarah Jost «Oändliga försök», Galleri Norske Grafikere

  Norske Grafikere har gleden av å ønske velkommen utstillingen «Oändliga försök» av Sarah Jost. Utstillingen er installasjonsbasert som omhandler kommunikasjon og de utfordringer den mellommenneskelige utvekslingen av tanker og følelser byr på.

 • 11:00 The Missing One, Office for Contemporary Art Norway

  “The Missing One” kuratert av research-kurator ved Asia-avdelingen ved Tate Research Center Nada Raza, er en intergenerasjonell utstilling som presenterer kunstverk fra Bangladesh, India, Pakistan og Sri Lanka. Med science fictionens troper og teknologi som tematisk utgangspunkt, anskueliggjøres utstillingens perspektiver i et maleri fra 1922 av G. Tagore med klare referanser til sci-fi-fortellingen “The Missing One” av J.C. Bose. Utstillingen ble først produsert av Dhaka Art Summit i 2016.

 • 12:00 Los Angeles – A Fiction, Astrup Fearnley Museet

  Med utstillingen “Los Angeles – A Fiction” bringer Astrup Fearnley Museet L.A. til Oslo! I utstillingen presenteres 34 kunstnere og 84 forfattere fra de siste 50 årene, og sammen skaper de et fiktivt og subjektiv syn på Los Angeles. Kunstnerne spenner fra de yngste og fremadstormende kunstnerne til deres etablerte forgjengere fra den californiske kunsthistorien. Litteraturen består av et utvalg tekster skrevet i og om Los Angeles fra samme periode, presentert i form av en bok.

 • 12:00 Ingrid Eggen / Ana Rita Antonio / Idun Baltzersen / Ingri Haraldsen & Petter Buhagen / Elin …, AKERSHUS KUNSTSENTER

  I første etasje viser vi Ingrid Eggen og Ana Rita Antonio, mens i andre etasje viser vi utstillingen Om materialer og muligheter, med arbeider av Idun Baltzersen, Ingri Haraldsen & Petter Buhagen, Elin Hedberg og Hanne Frey Husø.

 • 17:00 Kræsjkurs i manus og regi, Agenda X

  Todagers film-workshop med manusforfatter og regissør Lilja Ingolfsdottir på Agenda X ved Antirasistisk senter for de fra 13-26 år!

 • 17:00 Kom i gang med trening og grønnere kosthold!, Majorstua

  Gjør alvor av nyttårsforsettene! Vi hjelper deg i gang med trening og grønnere kosthold så du kan fortsette på egen hånd.

 • 19:30 Musikkquiz – Verkstedet, Verkstedet Bar

  Musikkquiz på Verkstedet ved siden av Café Sara. Hver torsdag klokka 19.30

 • 19:30 All Ears 2017, BLÅ

  all Ears

  12.-15. januar 2017

  16.utgave av all Ears, festival for improvisert musikk

  Konserter, workshop, barneworkshop, eksperimentell film, samtaler om bærekraft, DJ.

 • 20:00 Kyrre Bjørkås møter Frøkedal! S p l i t k o n s e r t, Ingensteds

  Moderne Kjærlighet på Ingensteds

  Hva har indie-esset Frøkedal og pop- og perfomancekunstner Kyrre Bjørkås til felles? Har begge vært og dyppet tåa i folkemusikkens mørkeste tjern? Er det noe med ø-en? Formidler de kanskje en stor og overskridene kjærlighet til den moderne verden?

 • 21:00 Bongotorsdag #4 med Bosses Bongoband, Kulturhuset

  Jubileumsbongo! Bosses Bongoband feirer ett år og sparker i gang 2017 med en real bongotorsdag. Som alltid blir det dansbare rytmer fra varmere strøk, saxbonanza, palmesus og myyyye scenepynt. Som alltid er det 2 sett og kliss gratis! Bli med på bursda’n!