Kalenderen for lørdag 14. januar 2017

  • 11:00 Los Angeles – A Fiction, Astrup Fearnley Museet

    Med utstillingen “Los Angeles – A Fiction” bringer Astrup Fearnley Museet L.A. til Oslo! I utstillingen presenteres 34 kunstnere og 84 forfattere fra de siste 50 årene, og sammen skaper de et fiktivt og subjektiv syn på Los Angeles. Kunstnerne spenner fra de yngste og fremadstormende kunstnerne til deres etablerte forgjengere fra den californiske kunsthistorien. Litteraturen består av et utvalg tekster skrevet i og om Los Angeles fra samme periode, presentert i form av en bok.

  • 11:00 The Missing One, Office for Contemporary Art Norway

    “The Missing One” kuratert av research-kurator ved Asia-avdelingen ved Tate Research Center Nada Raza, er en intergenerasjonell utstilling som presenterer kunstverk fra Bangladesh, India, Pakistan og Sri Lanka. Med science fictionens troper og teknologi som tematisk utgangspunkt, anskueliggjøres utstillingens perspektiver i et maleri fra 1922 av G. Tagore med klare referanser til sci-fi-fortellingen “The Missing One” av J.C. Bose. Utstillingen ble først produsert av Dhaka Art Summit i 2016.

  • 11:00 All Ears 2017, Biermannsgården

    all Ears

    12.-15. januar 2017

    16.utgave av all Ears, festival for improvisert musikk

    Konserter, workshop, barneworkshop, eksperimentell film, samtaler om bærekraft, DJ.

  • 12:00 Sarah Jost «Oändliga försök», Galleri Norske Grafikere

    Norske Grafikere har gleden av å ønske velkommen utstillingen «Oändliga försök» av Sarah Jost. Utstillingen er installasjonsbasert som omhandler kommunikasjon og de utfordringer den mellommenneskelige utvekslingen av tanker og følelser byr på.

  • 12:00 Ingrid Eggen / Ana Rita Antonio / Idun Baltzersen / Ingri Haraldsen & Petter Buhagen / Elin …, AKERSHUS KUNSTSENTER

    I første etasje viser vi Ingrid Eggen og Ana Rita Antonio, mens i andre etasje viser vi utstillingen Om materialer og muligheter, med arbeider av Idun Baltzersen, Ingri Haraldsen & Petter Buhagen, Elin Hedberg og Hanne Frey Husø.

  • 17:00 Saturday Live: D-Lovely!, Smelteverket

    Saturday Live: D-Lovely!

  • 19:30 All Ears 2017, Nasjonal jazzscene, Victoria

    all Ears

    12.-15. januar 2017

    16.utgave av all Ears, festival for improvisert musikk

    Konserter, workshop, barneworkshop, eksperimentell film, samtaler om bærekraft, DJ.

  • 21:00 Oslo Mod Army & Hifi-Scifi, No. 53

    En eklektisk miks av vinyl, lys stråler og god stemning!