Kalenderen for fredag 20. januar 2017

 • 10:00 Sarah Jost «Oändliga försök», Galleri Norske Grafikere

  Norske Grafikere har gleden av å ønske velkommen utstillingen «Oändliga försök» av Sarah Jost. Utstillingen er installasjonsbasert som omhandler kommunikasjon og de utfordringer den mellommenneskelige utvekslingen av tanker og følelser byr på.

 • 10:00 TONE BEHNCKE – nye malerier, Galleri Nobel

  Separatutstilling 19. – 22. Januar 2017
  Velkommen til vernissage:
  Torsdag 19. Januar kl 18.00

 • 12:00 Los Angeles – A Fiction, Astrup Fearnley Museet

  Med utstillingen “Los Angeles – A Fiction” bringer Astrup Fearnley Museet L.A. til Oslo! I utstillingen presenteres 34 kunstnere og 84 forfattere fra de siste 50 årene, og sammen skaper de et fiktivt og subjektiv syn på Los Angeles. Kunstnerne spenner fra de yngste og fremadstormende kunstnerne til deres etablerte forgjengere fra den californiske kunsthistorien. Litteraturen består av et utvalg tekster skrevet i og om Los Angeles fra samme periode, presentert i form av en bok.

 • 12:00 Ingrid Eggen / Ana Rita Antonio / Idun Baltzersen / Ingri Haraldsen & Petter Buhagen / Elin …, AKERSHUS KUNSTSENTER

  I første etasje viser vi Ingrid Eggen og Ana Rita Antonio, mens i andre etasje viser vi utstillingen Om materialer og muligheter, med arbeider av Idun Baltzersen, Ingri Haraldsen & Petter Buhagen, Elin Hedberg og Hanne Frey Husø.

 • 12:00 MYK STRATEGI HARD VIRKELIGHET, RAM galleri

  Velkommen til ny utstilling i RAM Galleris nye lokale etter relokalisering til Thorvald Meyers gate 51 på Grünerløkka i Oslo.

 • 14:00 Eva Fagerli Sæthren – Status VII, CAFETEATRET

  I utstillingen STATUS VII vises arbeider fra et prosjekt der jeg arbeider med inntrykk jeg får fra samspillet mellom arkitektoniske flater, byggetekniske elementer og mangfoldet i bybildet.

 • 18:56 Fredagspils: Underskogsrotbløyte i provinsen (Strømmen), Gulating pub avd. Strømmen

  @janelin inviterer til Skogspils på Gulatingpuben på Strømmen. Klart vi kommer!
  Jeg opprettet event jeg, så det blir synligere for folk som ikke har deltatt i planleggingssamtalen, og for å få oversikt over hvem som har tenkt seg dit.

 • 19:00 DJANGOFESTIVAL 2017, Cosmopolite

  Oslo Stringswing Kollektiv + gjester (N)
  Gustav Lundgren Trio & Antoine Boyer (S/F)
  «Smile» Fiona Monbet/Adrien Moignard/Pierre Cussac/Diego Imbert (F)

 • 19:00 Psycho (1960), Det Norske Studentersamfund/Chateau Neuf, Lillesalen

  “A boy’s best friend is his mother.”

 • 19:30 Grønlandsūtraen, Nationaltheatret

  Urfremførelse av Fredrik Høyer i regi av Mattis Herman Nyquist.
  Skrevet og fremført av Fredrik Høyer. Basert på diktsamlingen Grønlandsūtraen utgitt av Fanfare forlag under prosjektet Ferdigsnakka.

 • 20:00 Hilma Nikolaisen Releasefest / Ingensteds, Ingensteds

  2.desember slippes “Puzzler”, Hilma Nikolaisens etterlengtede debutalbum. Bli med å feire utgivelsen på Ingensteds 20.januar!

 • 20:00 Vanora & Timewaves på Sub Scene + Supp. Afflicted Creation, Sub Scene

  Vanora & Timewaves på Sub Scene fredag den 20. januar, support er Afflicted Creation. Dette blir en fet metall-kveld der alle band spiller nytt materiale som vil slippes i 2017.
  CC: 100,-

  Bring yo friends!

 • 21:00 Oslo Mod Army på 53, No. 53

  60s soul psych garage funk jazz r&b latin grooves
  Original vinyl only

 • 22:00 The Altern80s Club, Rockefeller

  ▶▶ The Altern80s Club er et månedlig konsept i Oslo som hyller “tiåret som gjorde dystert catchy” – nemlig ’80-tallet! For kjennere av synth og wave, samt jevnlige innslag av retrobaserte artister fra nyere tid innen alt fra postpunk og indietronisk til synthwave og electropop. Kjente fjes bak miksebordet, slippfester med giveaways samt eksklusive konserter kan også forekomme underveis. Hold deg oppdatert på: www.facebook.com/altern80s Sted: Leiligheten (Rockefeller Music Hall) Åpningstid: …