Kalenderen for lørdag 7. januar

 • 11:00 The Missing One, Office for Contemporary Art Norway

  “The Missing One” kuratert av research-kurator ved Asia-avdelingen ved Tate Research Center Nada Raza, er en intergenerasjonell utstilling som presenterer kunstverk fra Bangladesh, India, Pakistan og Sri Lanka. Med science fictionens troper og teknologi som tematisk utgangspunkt, anskueliggjøres utstillingens perspektiver i et maleri fra 1922 av G. Tagore med klare referanser til sci-fi-fortellingen “The Missing One” av J.C. Bose. Utstillingen ble først produsert av Dhaka Art Summit i 2016.

 • 11:00 Los Angeles – A Fiction, Astrup Fearnley Museet

  Med utstillingen “Los Angeles – A Fiction” bringer Astrup Fearnley Museet L.A. til Oslo! I utstillingen presenteres 34 kunstnere og 84 forfattere fra de siste 50 årene, og sammen skaper de et fiktivt og subjektiv syn på Los Angeles. Kunstnerne spenner fra de yngste og fremadstormende kunstnerne til deres etablerte forgjengere fra den californiske kunsthistorien. Litteraturen består av et utvalg tekster skrevet i og om Los Angeles fra samme periode, presentert i form av en bok.

 • 13:00 Utstillingsåpning: Ingrid Eggen / Ana Rita Antonio / Idun Baltzersen / Ingri Haraldsen & Petter …, AKERSHUS KUNSTSENTER

  Velkommen til åpning av årets første utstillinger lørdag 7. januar 2017 kl. 13–17!

  I første etasje viser vi Ingrid Eggen og Ana Rita Antonio, mens i andre etasje viser vi utstillingen Om materialer og muligheter, med arbeider av Idun Baltzersen, Ingri Haraldsen & Petter Buhagen, Elin Hedberg og Hanne Frey Husø.

 • 13:00 Utstillingsåpning: Sarah Jost «Oändliga försök», Galleri Norske Grafikere

  Norske Grafikere har gleden av å ønske velkommen til åpningen av utstillingen «Oändliga försök» av Sarah Jost, lørdag 7. januar kl. 13. Utstillingen åpnes av Tom S. Kosmo.

 • 19:00 EGG // 0 0 0 0 // one night only, Ingensteds

  I samarbeid mellom Øyteateret og en gjeng popmusikere, vil vi legge til rette for en kveld i vekstens og festens navn. Vi vil forvandle Ingensteds til en kuvøse for nye uttrykk og idéer.

  Ta deg en drink. Lytt til improvisert pop. Opplev en øyeblikkelig performance. Ta en dans til disco DJen. Møt en venn i baren. Og sist, men ikke minst hør Amalie Olesens tekst i en iscenesatt lesning.

 • 19:00 FOYN!, LilleKampen

  Live Foyn Friis holder nyttårskonsert med venner

 • 19:30 MultiNO!!! 04.01-11.01 Oslo 12.01-14.01 Trondheim, Deichmanske Bibliotek – Grünerløkka

  Multiversal’s MultiDOM!! present, together with Edge Of Wrong, the third edition of Oslo gathering, MultiNO!!! at Various venues in Oslo and Trondheim.

 • 20:00 ELVIS – «AN AMERICANA TRILOGY» m/ Oslo Country All Stars, Gamla

  ELVIS – «AN AMERICANA TRILOGY» m/ Oslo Country All Stars

 • 20:00 Inner City Rudeboys, No. 53

  Årets første mulighet med ingen mindre enn Inner city Rudeboys

 • 21:30 Konsert: Marte Wulff Turnéåpning!, Kunstnernes Hus

  Lofthus Samvirkelag presenterer…