Kalenderen for tirsdag 24. januar 2017

  • 10:00 Sarah Jost «Oändliga försök», Galleri Norske Grafikere

    Norske Grafikere har gleden av å ønske velkommen utstillingen «Oändliga försök» av Sarah Jost. Utstillingen er installasjonsbasert som omhandler kommunikasjon og de utfordringer den mellommenneskelige utvekslingen av tanker og følelser byr på.

  • 12:00 MYK STRATEGI HARD VIRKELIGHET, RAM galleri

    Velkommen til ny utstilling i RAM Galleris nye lokale etter relokalisering til Thorvald Meyers gate 51 på Grünerløkka i Oslo.

  • 12:00 CYAN stipendutstilling 2017, Cyan galleri

    CYAN galleri sin stipendutstilling for fotografer er et arrangement som gir like mye spenning til utstillerne som til publikum. I år stiller 72 fotografer ut bilder og søknadstekster i konkurranse om publikums gunst. Publikum stemmer på sine favoritter i håp om at deres stemmeseddel skal være den avgjørende som trekkes ut for å tildele stipend til deres yndlingskunstner. Samtidig er man da også med i trekningen om å selv vinne bildet man har stemt på.

  • 14:00 Les & del: en drop-in lesesirkel, Deichmanske bibliotek – Nydalen

    Har du lyst til å lese og prate om gode tekster med andre? Les & del er en drop-in lesesirkel som holdes ca annenhver tirsdag på Deichmanske Nydalen, hvor vi samles om korte, gode tekster. Det er ingen påmelding og det trengs ingen forberedelse.

  • 17:00 Slampoesi-workshop med Taro Cooper Vestøl, Agenda X

    Tidligere Norgesmester i slampoesi, Taro Cooper Vestøl holder workshop på Agenda X for de fra 13-26 år.

  • 19:00 Oversatt Aften: Dylan på norsk, Litteraturhuset, Sal Kverneland

    Norsk Oversetterforening har gleden av å invitere til Oversatt Aften med musikeren, tekstforfatteren og – ikke minst – gjendikteren Tom Roger Aadland i Kverneland-salen på Litteraturhuset i Oslo 24. januar kl. 19.00. Aadland er aktuell med albumet «Blondt i blondt», som er en fullstendig nyinnspilling av Bob Dylans klassiske «Blonde on Blonde» fra 1966.