Kalenderen for fredag 27. januar 2017

  • 10:00 Sarah Jost «Oändliga försök», Galleri Norske Grafikere

    Norske Grafikere har gleden av å ønske velkommen utstillingen «Oändliga försök» av Sarah Jost. Utstillingen er installasjonsbasert som omhandler kommunikasjon og de utfordringer den mellommenneskelige utvekslingen av tanker og følelser byr på.

  • 12:00 Ingrid Eggen / Ana Rita Antonio / Idun Baltzersen / Ingri Haraldsen & Petter Buhagen / Elin …, AKERSHUS KUNSTSENTER

    I første etasje viser vi Ingrid Eggen og Ana Rita Antonio, mens i andre etasje viser vi utstillingen Om materialer og muligheter, med arbeider av Idun Baltzersen, Ingri Haraldsen & Petter Buhagen, Elin Hedberg og Hanne Frey Husø.

  • 12:00 MYK STRATEGI HARD VIRKELIGHET, RAM galleri

    Velkommen til ny utstilling i RAM Galleris nye lokale etter relokalisering til Thorvald Meyers gate 51 på Grünerløkka i Oslo.

  • 12:00 CYAN stipendutstilling 2017, Cyan galleri

    CYAN galleri sin stipendutstilling for fotografer er et arrangement som gir like mye spenning til utstillerne som til publikum. I år stiller 72 fotografer ut bilder og søknadstekster i konkurranse om publikums gunst. Publikum stemmer på sine favoritter i håp om at deres stemmeseddel skal være den avgjørende som trekkes ut for å tildele stipend til deres yndlingskunstner. Samtidig er man da også med i trekningen om å selv vinne bildet man har stemt på.

  • 18:00 The Kasbah Hub Housewarming Party feat. Morfars Monokkel and Mari Solberg, The Kasbah Hub

    THE opening party!! There will be live music, drinks, good vibes and of course free snacks from The Kasbah! The event is free and everyone is invited, the more the marrier :)

  • 18:00 Kinopremiere Kim Hiorthøys The Rules for Everything, Vika Kino

    Kim Hiorthøy har en allsidig karriere som kunstner, illustratør, grafisk designer, musiker, danser, forfatter og filmfotograf, og nå har Kim Hiorthøy han også laget sin første spillefilm. Den har premiere 27. januar på utvalgte kinoer over hele landet. På Vika kino vil Kim filmsamtale med Karsten Meinich etter filmen. Verdt å få med seg.

  • 19:00 I is another – Rimbaud i Afrika, Grusomhetens Teater

    Grusomhetens Teater presenterer med premiere 26. Januar forestillingen:«I is another»- Rimbaud i Afrika, skrevet og regissert av gruppens kunstneriske leder Lars Øyno.

    Dette er historien om hvordan en storslått dikter forlot sitt kunstnerskap for å bli handelsmann på et annet kontinent.

    Mens tidligere kollegaer satt i Paris og røkte sigaretter, kjempet en engasjert Rimbaud i Etiopia for å holde fremdrift i varefordelingen.

  • 19:30 Grønlandsūtraen, Nationaltheatret

    Urfremførelse av Fredrik Høyer i regi av Mattis Herman Nyquist.
    Skrevet og fremført av Fredrik Høyer. Basert på diktsamlingen Grønlandsūtraen utgitt av Fanfare forlag under prosjektet Ferdigsnakka.

  • 20:00 Goldstar Music presenterer: PROMISED LAND SOUND (US) + SILVER LINING (N), Gamla

    Goldstar Music presenterer: PROMISED LAND SOUND (US) + SILVER LINING (N)

  • 21:00 Lee Fields & The Expressions, Cosmopolite

    Kongen av Old School Soul kommer tilbake med nytt album «Special Night»!