Kalenderen for tirsdag 9. mai 2017

 • 06:30 MORNING BEAT – GREEN EXTREME, Skippergata

  Etterspurt og etterlengtet – endelig har Oslo kastet seg på bølgen av morgen rave.
  Vi så til Berlin for inspirasjon, til New York for trend, til London for musikk.

 • 10:00 Print Matters 2017 – Studenter fra Grafikk og Tegning, KHiO, Galleri Norske Grafikere

  Norske Grafikere har gleden av å ønske velkommen utstillingen Print Matters 2017 med studenter fra Grafikk og Tegning ved KHiO, lørdag 22. april kl. 13. Høsten 2015 arrangerte fagområdet Grafikk og Tegning seminaret «Printmaking in the Expanded Field». Denne utstillingen er studentenes kunstneriske videreføring av diskusjonen på seminaret og en del av vårt arbeid med å redefinere grafikkens plass i samtidskunsten.

 • 10:00 Separatutstilling Kari Anne Marstein, Galleri Purenkel

  Kunstner Kari Anne Marstein stiller ut sine originale portretter på Purenkel Galleri på Grünerløkka. Tittelen på utstillingen er “Basert på en sann historie”. Åpning lørdag 6. mai – utstillingen henger tom 21. mai. Velkommen!

 • 12:00 Murakami by Murakami, Astrup Fearnley Museet

  Astrup Fearnley Museet er stolte av å være det første museet i Skandinavia som presenterer en soloutstilling med den verdensberømte japanske kunstneren Takashi Murakami (f. 1962, Tokyo).

 • 17:00 Humlevandring, Urtehagen

  Bli kjent med våre venner humlene! Humlevandring i regi av La Humla Suse.

 • 18:00 Open Spanish Class (Free), The Kasbah Hub

  Open class (fee free) to get acquainted with Spanish as a second language. This is a sample class from the method “Habla en 12 temas – Speak in 12 themes”, intended for beginners or “false”-beginners.

 • 18:30 Torshovteatret: Nostalgi 2175, Torshovteatret

  En vakker og poetisk kjærlighetshistorie 60 år etter klimakatastrofen – 2. oppsetning i Torshovteatrets satsning på Science Fiction. Regi: Jonas Corell Petersen

 • 19:00 Sunna’s Musikkbingo!, Smelteverket

  Every second and last Tuesday of the month!

 • 20:00 Impro med Lausungene, Dattera til Hagen

  Lausungene spiller improvisert teater hver uke på Dattera til Hagen, og ble Norgesmestere i teatersport 2015 og 2016.

 • 20:00 Yellow Lounge – klassisk møter klubb!, Kulturkirken Jakob

  Tirsdag 9.mai er det klart for årets første Yellow Lounge i Kulturkirken Jakob i Oslo! Vi er stolte over å presentere Lambert! Den mystiske artisten som opptrer med en dyremaske slipper albumet Sweet Apocalypse i mai. Lambert tar den klassiske musikken inn i pop, rock og electronikainspirerte elementer. Den oslobaserte DJ’en Kim Dürbeck er med på å gjøre den musikalske opplevelsen komplett, og ikke minst kommer tyske Philipp Geist, en av verdens beste videokunstnere! Det blir uten tvil en …

 • 20:30 Blow Out! Arashi + EnEnEn, Mir

  Du skjønne milde, for en gjeng som er på den lille fliken som er igjen av det Grünerløkka vi brukte å elske – Mir. Og det er sax, trommer & bass X 2 som gjelder.

 • 21:00 Gjennom Lysmuren, Taxi Take Away

  Me sjanglar mellom bakkanalar og bergartium. Deretter bortetter mange rettar forrett, hovudrett, dessert og feil. Med andre ord skal Grautfest og Uvitenhetens Penis by på ei låt etter den andre med lite respekt for sjangergrenser og landegrenser.