Kalenderen for søndag 5. november 2017

 • 11:30 Barnas Verdensdager Oslo, Grønland kulturstasjon

  Hvert år, under Oslo World, arrangerer Kulturtanken barnas egen festival i festivalen!

  Her kan du ta med deg hele familien på en fantastisk rundreise, gjennom verdens kontinenter, når hele Grønland kulturstasjon og bakgården på Asylet forvandles til en fargerik piñata, stappfull av morsomme ting du kan gjøre, oppleve og smake på.

 • 12:00 Variasjoner – kunstutstilling, Rådhusgalleriet

  Kunstutstilling på Rådhusgalleriet

 • 12:00 (U)lovlig propaganda, CYAN salong

  Selv om du ikke har peiling på graffitti, så har du sikkert sett Jame One sin kunst, eller hørt om ham rett og slett fordi han har holdt på så lenge og lagd så mye. I 1992 lagde han Norges første graffitti-fanzine som resulterte i en razzia på rommet hjemme på Romsås med begrunnelsen ulovlig propaganda. Nå, 25 år etter slipper han nytt fanzine i forbindelse med utstillingen her på CYAN salong.

 • 12:00 ÅPNING TORSDAG 12.10. KL 18: …, Galleri Norske Grafikere

  Norske Grafikere har gleden av å ønske velkommen til utstilling med Johannes B. Hansen og Marthe Karen Kampen. De to kunstnerne reflekterer i dette prosjektet rundt overlevelsesstrategier, og bruker grafikkens egenart til å variere over det samme motivet. Arbeidene i utstillingen omfatter monotypier, tresnitt og treskulpturer.

 • 13:00 Nils J. Riedl / 28.10 til 10.11, S9 Galleri

  Nils Jøran Riedl er sokneprest i Lofoten, og utstillingen i S9 Galleri blir den 18 separatutstillingen til denne fargerike kunstneren siden han begynte å jobbe med kunst i 1998.

 • 13:00 Tor Jørgen van Eijk – Infinite Monologue, Atelier Nord ANX

  Rytmisk pulserende fargefelt, rullende scannelinjer, støy og sprakende lyd – I Tor Jørgen van Eijks videoserie Infinite Monologue er videosignalet i dialog med seg selv.

 • 18:00 Søndagskos Quiz, Smelteverket

  Every Sunday @ 18.00 we host an easy going pub quiz.

 • 19:00 ElektroLOUD avslutningskonsert, Kafé Hærverk

  10 deltakere har utforsket elektronisk musikk gjennom to intense helger foran laptoper og midikontrollere. Kom og hør resultatet av verdens første elektroLOUD, på Kafé Hærverk søndag kl 19!

 • 19:00 Allehelgenskonsert: Sorg & trøst – Songs of Farewell, Uranienborg kirke

  Det grammynominerte koret, Uranienborg vokalensemble, ønsker velkommen til sin årlige allehelgenskonsert i Uranienborg kirke. På programmet står engelsk kormusikk av blant andre J. Dove, E. Elgar og C. H. H. Parry. Gratis inngang.

 • 20:00 Kampenjazz: John Pål Inderberg Trio, CAFETEATRET

  Konserten med Jon Eberson Group er avlyst. Det beklager vi, men vi har fått
  John Pål Inderberg Trio til å spille. Ingen dårlig erstatning.