Kalenderen for søndag 5. november 2017

  • 11:30 Barnas Verdensdager Oslo, Grønland kulturstasjon

    Hvert år, under Oslo World, arrangerer Kulturtanken barnas egen festival i festivalen!

    Her kan du ta med deg hele familien på en fantastisk rundreise, gjennom verdens kontinenter, når hele Grønland kulturstasjon og bakgården på Asylet forvandles til en fargerik piñata, stappfull av morsomme ting du kan gjøre, oppleve og smake på.

  • 12:00 ÅPNING TORSDAG 12.10. KL 18: …, Galleri Norske Grafikere

    Norske Grafikere har gleden av å ønske velkommen til utstilling med Johannes B. Hansen og Marthe Karen Kampen. De to kunstnerne reflekterer i dette prosjektet rundt overlevelsesstrategier, og bruker grafikkens egenart til å variere over det samme motivet. Arbeidene i utstillingen omfatter monotypier, tresnitt og treskulpturer.

  • 12:00 Variasjoner – kunstutstilling, Rådhusgalleriet

    Kunstutstilling på Rådhusgalleriet

  • 12:00 (U)lovlig propaganda, CYAN salong

    Selv om du ikke har peiling på graffitti, så har du sikkert sett Jame One sin kunst, eller hørt om ham rett og slett fordi han har holdt på så lenge og lagd så mye. I 1992 lagde han Norges første graffitti-fanzine som resulterte i en razzia på rommet hjemme på Romsås med begrunnelsen ulovlig propaganda. Nå, 25 år etter slipper han nytt fanzine i forbindelse med utstillingen her på CYAN salong.

  • 13:00 Tor Jørgen van Eijk – Infinite Monologue, Atelier Nord ANX

    Rytmisk pulserende fargefelt, rullende scannelinjer, støy og sprakende lyd – I Tor Jørgen van Eijks videoserie Infinite Monologue er videosignalet i dialog med seg selv.

  • 13:00 Nils J. Riedl / 28.10 til 10.11, S9 Galleri

    Nils Jøran Riedl er sokneprest i Lofoten, og utstillingen i S9 Galleri blir den 18 separatutstillingen til denne fargerike kunstneren siden han begynte å jobbe med kunst i 1998.

  • 18:00 Søndagskos Quiz, Smelteverket

    Every Sunday @ 18.00 we host an easy going pub quiz.

  • 19:00 Allehelgenskonsert: Sorg & trøst – Songs of Farewell, Uranienborg kirke

    Det grammynominerte koret, Uranienborg vokalensemble, ønsker velkommen til sin årlige allehelgenskonsert i Uranienborg kirke. På programmet står engelsk kormusikk av blant andre J. Dove, E. Elgar og C. H. H. Parry. Gratis inngang.

  • 19:00 ElektroLOUD avslutningskonsert, Kafé Hærverk

    10 deltakere har utforsket elektronisk musikk gjennom to intense helger foran laptoper og midikontrollere. Kom og hør resultatet av verdens første elektroLOUD, på Kafé Hærverk søndag kl 19!

  • 20:00 Kampenjazz: John Pål Inderberg Trio, CAFETEATRET

    Konserten med Jon Eberson Group er avlyst. Det beklager vi, men vi har fått
    John Pål Inderberg Trio til å spille. Ingen dårlig erstatning.