Kalenderen for mandag 21. november 2016

 • 10:00 Utstilling: SAMMENSMELTET 2xMARS Marsdal og Marstein på samme lerret, Galleri Purenkel

  Kuntnerne Line Marsdal og Kari Anne Marstein har i høst arbeidet på over 20 malerier SAMMEN, det vil si at alle maleriene er malt på av begge kunstnerne. Resultatet kan sees på galleri Purenkel på Grünerløkka frem til lørdag 25. november. Alle malerier er også tilgjengelig i galleriets nettbutikk.

 • 17:00 Avslutning av antipodes café i DEG15, antipodes café

  antipodes café avslutter okkupasjonen av byggeplassen Dronning Eufemias gate 15 i desember 2016. Dette feires med daglig program ut november, gratis kaffe til alle, og åpen dør kanskje 9-21 hver dag.

  Ta turen før vi går i hi på en ny byggeplass over vinteren.

  Klikk for daglig program →

 • 17:00 Matservering & film: En syklende dokumentarfilm om matsvinn, Deichman Hovedbiblioteket

  Hvor mye mat kaster vi egentlig, og hva Kan DU gjøre med det?
  Vil DU ha inspirasjon og råd om å kaste mindre mat?

 • 20:00 MirQuizen, Mir

  Quizmaster Thomas Jovin inviterer hver mandag til hyggelig og uforutsigbar quiz. Her kan alle svarene på noe, og alle temaer kan dukke opp. Untatt sport såklart. Vinnerlaget får premie!

 • 20:00 Boris spiller Pink på Blå, BLÅ

  Japanske Boris satte seg selv på stjernekartet med den moderne klassikeren av et album – Pink – som kom ut i 2006 på Southern Lord. 10 år etter har albumet bestått tidens nådeløse tann og for å toppe det har bandet gitt ut albumet på nytt i år med en hel haug med bonuslåter. Albumet og mere til, er hva du kan forvente deg denne novemberkvelden på Blå. Gled eder!

 • 20:30 SORT KANAL – Rapport Roskilde del 2, Radio Nova fm 99,3

  I Sort Kanal i kveld skal vi få den andre del av våre reportasjer fra årets Roskilde-festival. Vi opplevde duoen Müller_Roedelius, og benytter derfor anledningen til å gi en ekstra hyllest til elektronika-veteranen Hans-Joachim Roedelius (82). Vi hilser også på xxl-saksofonisten Colin Stetson og violinisten Sarah Neufeld, blir kjent med Föllakzoid; krautrock fra Andesfjellene.