Kalenderen for onsdag 11. oktober 2017

 • 12:00 Elastic Offsprings – Back to Life, Fotogalleriet

  Elastic Offsprings – Back to Life

 • 12:00 What is Left Behind, AKERSHUS KUNSTSENTER

  Akershus Kunstsenter ønsker velkommen til utstillingen “What is Left Behind”, med nye arbeider av Robin Danielsson, Silas Inoue, Sarah Vajira Lindström, Oliver Kunkel og Theis Wendt.

 • 12:00 Nostalgia av Jaakko Niemelä, Kunstplass – et visningssted for samtidskunst

  Velkommen til åpningen av utstillingen “NOSTALGIA” av Jaakko Niemelä (FI) torsdag 28.september kl. 18 på Kunstplass 10. På åpningen blir det urpremiere på videoverket “Nostalghia” og kammerkoret Ensemble 96 fremfører Miserere Mei Deus av Francesco Scarlatti live. Utstillingen arrangeres i forbindelse med Finlands 100 års jubileum og er kuratert og produsert av Kulturbyrået Mesén i samarbeid med Kunstplass 10 og Finsk-norsk kulturinstitutt (FINNO). Utstillingen som varer til 29. oktober består av …

 • 13:00 Øystein Blegen Hoel / vindmotvind / 30.9 til 13.10, S9 Galleri

  Utstillingen vindmotvind er en videreføring av Øystein Blegen Hoels prosjekt Natura+ fra 2014. –Det er nærmest umulig ikke å bli påvirket av naturen, sier han. –Den er, når alt kommer til alt, det mest meningsfulle vi har. Velkommen til vernissage lørdag 30. september kl. 15.00. Ellers holder vi åpent 13.00 til 17.00 – mandag og tirsdag stengt.

 • 17:00 MARCUS THRANE-DAGENE, Dattera til Hagen

  Marcus Thrane-dagene 9. til 15. OKTOBER 2017 er fylt med historieforelesninger, byvandring, teaterforestilling og mye mer for å spre kunnskap om folkebevegelsen som var en av forløperne til dagens arbeiderbevegelse.

 • 18:00 Smelteverket Pub Quiz, Smelteverket

  Every Wednesday at Smelteverket. Test your mind!

 • 19:00 Konsert: Telcosystems – Machine Visions, Atelier Nord ANX

  Maskiner ser og sanser mer; de utvikler seg hurtig fra passivitet til aktive og autonome agenter gjennom analyse, fortolkning og maskinlæring. Måten vi ser oss selv og verden endres på grunn av innflytelsen til denne utviklingen. Machine Visions er en en undersøkelse av maskinsyn og eksperimentelle former for bildefortolkning og analyse.

 • 19:00 Tre jenter, to båter og masse historier!, Skur 28

  11. oktober er det duket for en kveld med spennende, morsomme og kanskje også noen skumle historier fra et års seilas. Med et hav av flotte bilder og sikkert like mange historier er vi sikre på at dette blir en vellykket kveld!

 • 19:15 Virya aware (rolig yoga) – kursstart i august, Tonsenhagen Velhus

  Nytt kurs i Virya aware (rolig yoga) starter onsdag, 30.august.
  Kurset går over 6 onsdagskvelder og koster kr. 870.